ASIRIS SOLUTIONS

Invitatii de nunta
11 ani
Toata tara
0740184124

Despre companie:

Atelier de creatie papetarie personalizata pentru nunta

  • Daca va doriti modele unice, adaptate culorilor dumneavoastra, din cartoane premium, texturate, cu finisari de calitate atunci va puteti baza pe noi.
  • Daca v-ati gandit la un model deosebit de invitatie si nu stiti cui sa va adresati ca sa il realizati, asa cum il visati, atunci ne puteti contacta.
  • Daca ati ales o tematica a nuntii sau ceva care va reprezinta si va doriti papetarie asortata sau decoratiuni in tema atunci putem discuta.
  • Daca, pur si simplu v-ati saturat de modele in serie, gasite pretutindeni si vreti o creatie personalizata, atunci va stam la dispozitie.
  • Daca aveti nevoie de mesaje, afise, bannere, semne, etichete pentru sedinta foto sau pentru decorul salii, atunci apelati cu incredere la noi.

Experienta de peste 10 ani in domeniul papetariei, sute de clienti multumiti garanteaza pentru noi. 

Ce castigati? Unicitate, o nunta personalizata, invitati extaziati, incantati, care o sa povesteasca si o sa-si aminteasca cu drag evenimentul vostru.

Ce pierdeti? Un pic de timp ca sa va ganditi ce anume v-ar place, restul - modelele, personalizarea, productia si livrarea papetariei fiind in grija noastra.

Ne face placere si consideram o adevarata provocare sa realizam modele noi de invitatii de nunta, carduri de masa, meniuri, numere de masa, plicuri de bani, etichete candy bar, banner, tablouri de asezare, marturii, cutii cu un design deosebit. Folosim elemente in relief, decupari dantelate din carton, embosari, frunze, petale uscate, panglici de organza sau satin, pietre semipretioase sau strasuri.

Creatiile noastre au personalitate, sunt deosebite, inveselesc si sunt pastrate mereu ca amintire.
Materialele de calitate, cartoanele si hartiile cu texturi speciale, termenele scurte de executie, preturile avantajoase si personalizarea deosebita vor multumi chiar si cel mai exigent client.

Va asteptam cu drag!

Adresa Companiei
Sarmisegetuza 1,
Bl. 33A sc. A ap. 6
Brasov 500276, judetul Brasov