I.I. CIOBANU V. ADRIAN

Decoratiuni
1 ani
Toata tara
0742319294

Despre companie:

Munca, dragoste si pasiune

Cand multi fac lumanari deja de ani buni, noi am descoperit aceasta pasiune recent, la sfarsit de an 2013. Chiar daca unii ar fi tentati sa cumpere repede din alta parte, noi suntem aici sa va oferim produse inspirate din pasiunea nostra, inspiratie venita din emotia fiecarei clipe traite din viata noastra si a dvs., a fiecarei trairi sau eveniment marcant. De aceea primim calduros orice propunere de forma, culoare, parfum, mesaj pentru personalizarea lumanarilor pe care doriti.

Vreti sa oferti un cadou inedit si personalizat? Cautati o lumânare pentru un eveniment important, sunteti naş sau naşă? Sau poate doriti să oferiti ceva inedit si unic partenerilor dvs. de afaceri, să le spuneti “multumesc” printr-un cadou deosebit?

Lasati-ne detaliile in comanda si va vom oferi produse perfecte pentru ocazia dvs. Si ca sa va fie totul mai usor va propunem si variante de ambalare: fie ca e vorba de coala de ambalaj cu diverse modele si culori, cutii din carton, sau de plexiglass sau organza, la noi gasiti cadoul si ambalajul potrivit pentru orice ocazie.

Va asteptam cu drag!

Adresa Companiei
Stefan cel Mare 27
Radauti 725400, judetul Suceava