BOLUS CANDLES SRL

Decoratiuni
5 ani
Doar Online
0726111209

Despre companie:

Ne dam silinta sa ajutam fiecare mireasa, mire si bebelus sa se pregateasca pentru ziua lor speciala. Marturiile de nunta si botez devin o traditie in Romania. Mirii si “bebelusii” cauta o modalitate frumoasa si eleganta de a le multumi invitatilor. Selectia noastra de marturii include idei sa va completeze nunta& botezul tematic si, cu siguranta, invitatii vostri nu vor ezita sa le ia acasa ca sa isi aminteasca de voi.

Ajutorul nostru nu se opreste nici dupa ce te-ai hotarat asupra marturiilor. LumanariDecorativeMarturii iti va raspunde in fiecare zi a saptamanii la orice intrebare pe care o ai sau daca ai nevoie de un sfat, noi suntem aici.


Speram ca vei gasi aici idei pentru evenimentul pe care il planuiesti cu daruire si ca vei avea o experienta placuta pe site-ul nostru.

Lumânările pe care le creăm sunt produse exclusiv manual. Suntem foarte flexibili în producţie. Clientul poate să îşi personalizeze lumânarea începând de la formă până la culoare sau inscripţionare.

Lumanarile noastre nu curg, nu se topesc de la soare sau de la alte surse de caldura si nu se deterioreaza asa usor (se strica daca sunt lovite), datorita parafinei noastre dure si de calitate. Materia prima este de calitate si speciala pentru lumanari.Creăm lumânări decorative din ceară, marturii pentru nunta si botez, lumânări pentru mese evenimente, lumânări de Crăciun, ouă şi aranajamente de Paşte.

 

Adresa Companiei
Ctin Manolescu, Nr. 30
Aninoasa 137005, judetul Dambovita