Missi Boutique - SC Neuncinetru SRL

Haine si accesorii Femei
8 ani
Toata tara
0734555555

Despre companie:

Missi Boutique comercializeaza articole dedicate femeilor - bijuterii si accesorii - de o calitate superioara.


In portofoliul nostru detinem doua marci proprii de bijuterii: SI & Missi. Atat bijuteriile SI cat si cele Missi sunt 100 % create manual in atelierul nostru, produsele finale fiind rezultatul imaginatiei noastre dar si al imaginatiei clientilor nostri carora le oferim posibilitatea personalizarii bijuteriilor dorite. Materia prima folosita este de inalta calitate, foarte atent selectata si provine din tari membre UE.


Missi este o marca ce are drept de productie sub licenta SWAROVSKI, fiind recunoscuta ca si partener de brand de catre compania SWAROVSKI, in urma semnarii contractului de branding si fiindu-i atribuit numarul de identificare/autorizare: ID No. 1647754 pentru utilizarea mărcii SWAROVSKI ELEMENTS in asociere cu produsele sale, la nivel mondial, in mediul online, magazine si in sistem en-gross.


Bijuteriile SI sunt confectionate din: cristale Swarovski, cristale Boemia, margele din sticla (Murano, Boemia), minerale pretioase & semipretioase, perle, coral, seminte exotice, lava, cristale Swarovski, metale pretioase. Tehnologia aparte de transformare a margelelor in bijuterii reprezinta secretul prin care cele mai multe dintre creatiile SI pot fi numite unicat.

 

Suntem aici pentru voi si nu dorim sa livram doar o simpla bijuterie ci multe zambete si momente de bucurie!


Va asteptam cu mare drag!

www.missi.ro

0734 555 555

Adresa Companiei
Cismelei, Nr. 2,
Bloc LA, Scara D
Constanta 900476, judetul Constanta