Invitatii Sublim

Invitatii de nunta
1 ani
Toata tara
0746 418 092

Despre companie:

E-sublim este un concept izvorat din dragostea si pasiunea pentru frumos si din dorinta de a bucura prin lucruri deosebite. Fiecare creatie lucrata manual are propria poveste si este unica in felul sau pentru ca scrie o poveste... si de ce nu... orice creatie e-sublim poate scrie si povestea dumneavoastra.

Cum am putea defini un produs handmade in 3 cuvinte? UNIC, POVESTE, PASIUNE. Da! Totul este rodul pasiunii iar a face ceva unic se rezuma la a trai si reciti povestea acelui "tot". Toate creatiile e-sublim sunt lucrate exclusiv manual din materiale din cea mai buna calitate si reprezinta combinatii simple sau inedite de materiale care doresc sa multumeasca orice iubitor de produse handmade si nu numai. Astfel, cartonul mat sau perlat se transforma in invitatia perfecta pentru orice eveniment cand este accesorizat cu panglici de organza, satin, dantela sau catifea. Penele, cristalele sau perlele Swarovski Elements vin si ele sa innobileze creatiile noastre pentru a va oferi acel produs lucrat manual deosebit!

Toate invitatiile pot fi insotite de setul de accesorii asortate (carduri de masa, numere de masa, plicuri de dar, marturii, carti de oaspeti). Colectiile de invitatii si accesorii se pot plia pe orice tema de eveniment aleasa de dumneavoastra. Albumele foto si cartile de oaspeti pot fi un cadou minunat pentru persoanele importante din viata dumneavoastra.

Va recomandam cu drag calendarele handmade creatie proprie! Felicitarile tematice pot fi oferite colaboratorilor si angajatilor si se pot personaliza cu sigla dumneavoastra.

Contactati-ne pentru proiecte personalizate!

Adresa Companiei
Strada Lt. Col.Dumitru Petrescu, nr.11,
Bloc 11, Scara 2, Ap 6
Tg Jiu 210 186, judetul Gorj