Castel Haller

Locatii nunta
3 ani
Judet
0747 049 819

Despre companie:

Castel Haller, Pensiune-Restaurant-Crama, se afla la doar 22 km de Targu Mures, avand un aer din secolul al XVII-lea, dar oferind servicii la inaltimea secolului XXI.

Castel Haller este locul ideal pentru tinerii care doresc sa isi petreaca aceasta zi speciala din viata lor intr-o atmosfera extravaganta, unica si familiara.

Locatia noastra va ofera doua sali de nunta cu stiluri diferite, restaurant cu o capacitate de 120 de persoane, iar crama cu o capacitate de 100 de persone. In curtea castelului aveti posibilitate de a efectua cununii religioase, stari civile sub cerul liber.
Castel Haller este locul ideal pentru nunti, botezuri, petreceri private, petreceri de firma, majorate, baluri, expozitii etc.
La noi se intruneste placutul cu utilul, cu meniuri personalizate de la 29 Euro, cu o varietate de preparate traditionale si internationale, servicii de inalta calitate, unde ai posibilitatea sa iti organizezi nunta, asa cum ai visat dintotdeauna.

Va punem la dipozitie pe langa meniurile noastre prestabilite si posibilitatea de a va personaliza meniul.


Pentru a usura organizarea nuntii mult visate, va oferim incepand cu serviciile de baza: muzica, staroste, foto-video, DJ, MC, continuand cu: decor sala, aranjamente florale, buchet mireasa, bufet de fructe si fantana de ciocolata, candy bar, cocktail bar, tort de mireasa, barman, masina de epoca, porumbei, pana la : rochie de mireasa si de ce nu chiar si organizarea petreceri burlacilor. "

 Echipa noastra cu experienta va ajuta la organizarea nuntii mult visate.

Adresa Companiei
466,
466
Ogra 547440, judetul Mures