LampioaneZburatoare.ro

Decoratiuni
8 ani
Toata tara
0749 220029

Despre companie:

Ideea de a crea un shop online dedicat Lampioanelor Zburatoare a venit datorita unei foarte frumoase nunti a carei moment culminant a fost lansarea de lampioane. Astfel am hotarat sa dam cat mai multor tinere cupluri posibilitatea de a crea asemenea momente emotionante si frumoase, oferindu-le produse premium de calitate impecabila.


Ne mandrim ca avem posibilitatea de a pune la dispozitia tuturor clientilor nostri servicii de cea mai buna calitate precum si garantia celor mai bune produse existente pe piata in acest moment, sigure in ceea ce priveste utilizarea lor si 100% biodegradabile.


Lampioanele sunt disponibile in diferite culori si modele iar datorita cererii din ce in ce mai mari pentru aceste produse, avem in permanenta peste 10.000 de bucati pe stoc.


De ce noi?

  • Comenzile sunt procesate in cel mai scurt timp si livrate la domiciliul sau locul de munca al clientilor in urmatoarea zi lucratoare.
  • Toate produsele noastre corespund normelor de siguranta a consumatorului si mediului din Uniunea Europeana. Acest lucru este dovedit prin prezenta marcajului de conformitate europeana CE si a certificatului de testare SGS.
  • Toate produsele sunt biodegradabile si sunt produse din hartie ignifuga.
Adresa Companiei
Str. Tudor Vladimirescu nr. 19
Targu Mures 540030, judetul Mures

Luni-Vineri: 10:00 - 18:00
Lampioane Zburatoare Cluj
Str. Meziad, nr.1
Cluj Napoca 400546, judetul Cluj